woensdag 3 september 2014

Pimientos de Padrón met lemon habanero roomkaas vulling

Pimientos de Padrón met lemon habanero roomkaas vulling

Om de Pimientos de Padrón te kunnen vullen met de roomkaas met lemon habanero, moeten we eerst een flink aantal Pimientos de Padrón door midden snijden en de zaad lijsten verwijden. Bak ze hierna op in een ruime koekenpan in wat olijfolie. Zorg dat de Pimientos de Padrón net gaar zijn, dit zorgt er voor dat ze niet te slap zijn om te vullen met de lemon habanero roomkaas vulling. Maak deze met een gewone roomkaas die je in een schaal schept. Hierna snij je 1 a 3 lemon habanero's fijn in hele kleine stukjes en meng die door de room kaas. Als laatste nog wat basilicum er bij en klaar is je vulling. Schep nu de Pimientos de Padrón halfjes vol met deze roomkaas mix, en verras je gasten met deze lekkere tapas met een bite,,

De lemon habanero van westlandpeppers lijkt wat op de madam jeanette, maar heeft een nog
sterkere citrus geur, met een stevige heetheid zoals iedere habanero. En is dus zeer geschikt om
smaak, geur en heetheid aan een gerecht toe te voegen. De herkomst van onze lemon habanero is 
Afrika, waar meer bijzonder habanero soorten vandaan komen. 





Nodig voor dit recept
lemon habanero
Pimientos de Padrón
basilicum
olijf olie
roomkaas of geiten kaas



Geen opmerkingen:

Een reactie posten