zondag 29 september 2013

Corno di Toro gevuld met geitenkaas

Corno di Toro gevuld met geitenkaas

Een wat minder bekende bijzondere paprika die westlandpeppers teelt is de Corno di Toro. Deze van origine Italiaanse paprika vind je in de Nederlandse supermarkten vaak onder de naam puntpaprika en bijna altijd rood van kleur. Bij westlandpeppers telen we de groen variant, zoals hij ook vaak voorkomt in de landen rond de middellandse zee. Deze paprika is lekker dunwandig en ruw van vorm,, ideaal dus op de gril en in de oven. Zoals ook dit lekkere recept met een vulling met geitenkaas. Snij als eerste de Corno di Toro's in de lengte open om de zaden te verwijderen, maar laat de steel zitten. Meng hierna de geitenkaas, eidooier, kruiden & specerijen, Parmezaanse kaas & eventueel wat peper en zout voor de smaak goed door elkaar. Je doet deze vulling in de opengesneden Corno di Toro puntpaprikas. Verwarm nu de oven op 200 graden Celsius, en doe de gevulde Corno di Toro's voor ongeveer 30 minuten in de oven. Let goed op,, ieder oven is weer anders dus laat ze niet aanbranden en kijk geregeld of de gevulde Corno di Toro's al gaar zijn.

Eet smakelijk westlandpeppers



Geen opmerkingen:

Een reactie posten