maandag 8 oktober 2012

Rode Romeinse sla met feta en rode peper

Rode Romeinse sla met feta en rode peper

Voor deze salade nemen we deze keer de wat minder bekende rode romeinse sla. Dit is het wat sterker smakende broertje van de bekende krop sla. Als je deze fijn gesneden heb meng je deze met de fijn gesneden rode peper en de gesneden snacktomaten en de gesnipperde knoflook. Nu voeg je wat olijfolie en citroensap naar eigen smaak toe, en kunnen de stukjes feta kaas er ook doorheen. Afmaken met wat paprika poeder en de verse of anders droge koriander, en klaar is je pittige salade


nodig

krop rode romeinse sla, kleingesneden
koriander vers of anders droge
potje feta kaas
1 fijn gesneden rode peper
paprikapoeder
olijfolie
scheutje citroen sap
2 teentjes knoflook, gesnipperd
10 a 15 snack tomaten, gesneden

Eet smakelijk westlandpeppers




Geen opmerkingen:

Een reactie posten