maandag 20 februari 2012

Spaanse rode peper ei met droge worst schotel

Spaanse rode peper ei met droge worst schotel

Verwarm de oven eerst voor op 180C hierna doe je plakjes droge worst in een middelgrote pan samen met de rode ui stukjes en schijfjes rode peper,en een fijn gesneden teentje knoflook. Gebruik voor de stukjes rode peper weer de schaar dit gaat gemakkelijker en geeft minder pepervocht op je handen. Dit bak je een aantal minuten goed door nu doe je er een handvol gesneden snoeptomaatjes bij,samen met wat fijn gesneden peterselie. dit bak je ongeveer nog 3 minuten door voor je het van het vuur haalt en het geheel in een ovenvaste schaal doet. Maak nu twee kuiltjes in het mengsel en doe er voorzichtig een gebroken ei in. Dek het af met folie en leg de ovenschaal op een bakplaat. Bak het nu voor ongeveer 8-10 minuten of tot de eieren zo hard of zacht zijn als je eigen smaak. Serveer dit Spaans getinte gerecht met veel witbrood .

Eet smakelijk westlandpeppers 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen