vrijdag 25 november 2011

Pimientos de Padrón tapas paprikaatjes met geitenkaas

Pimientos de Padrón tapas paprikaatjes met geitenkaas

Voor dit recept heb je natuurlijk de Pimientos de Padrón paprikaatjes van westlandpeppers nodig en een lekker stukje geitenkaas. Je begint eerst met het open snijden over de lengte van de padron paprikaatjes , hierna haal je de zaadlijsten er ook uit. Nu kun je de padron paprikaatjes vullen met stukjes geitenkaas , leg de padron paprikaatjes nu in een hete steelpan met olijfolie .Let bij het bakken goed op dat de geitenkaas er niet teveel er uit loopt ,de padron paprikaatjes gevuld met geitenkaas zal je iets minder moeten laten blisteren als normalen padron paprikaatjes . Gebruik zeezout naar smaak om de authentieke padron smaak te verkrijgen .Serveer de Pimientos de Padrón met andere lekkere Spaanse delicatessen zoals olijven ,en droge worst .
  
eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten